streda, 31. augusta 2011

Pangasius s rozmarínom

Pangasius s rozmarínom - recept
500 g filiet pangasia
3 väčšie paradajky
3 strúčiky cesnaku
čerstvý rozmarín
soľ, mleté čierne korenie
citrónová šťava
grilovacie korenie
korenie na ryby
olivový olej

Rybu umyjeme pod tečúcou vodou a pomocou papierovej utierky osušíme. Potom filety pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme, posypeme korením na ryby a grilovacím korením.
Dno menšej misy na zapekanie potrieme olivovým olejom, do ktorej vedľa seba poukladáme kolieska paradajok a na ne položíme plátky cesnaku. Na vrch položíme pripravené ryby, ktoré zakryjeme zvyšnými kolieskami paradajok a plátkami cesnaku. Nakoniec položíme vetvičku rozmarínu a pokvapkáme olivovým olejom. Ryby podlejeme trochou vody, prikryjeme alobalom a v rúre vyhriatej na 200°C pečieme 15 až 20 minút. Podávame s opekanými zemiakmi.
Doba prípravy:

Poznámka: Namiesto pangasia môžeme použiť filety morskej tresky.
Pangasius s rozmarínom - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore